Wagner - W 150Podjetje WAGNER je vodilni proizvajalec inovativnih in tehnološko visoko razvitih črpalk za strojne nanose barv, lakov, izravnalnih mas, gradbenih lepil, zaključnih ometov, ter sorodnih izdelkov.

Univerzalna ročna pištola za brizganje W950


Prednosti:
-Prihranek časa
-Profesionalno nanašanje barv
-Lahki podaljšek dolžine 70 cm - za delo brez utrujenosti pri visokih stenah in stropih
-Možnost sesanja direktno iz posode

Tehnični podatki:
-Št. Artikla: 2361555
-Priporočen material: Stenske barve, laki in lazure
-Priporočljiva velikost projekta: majhen - velik
-Hitrost dela: 15 m² v 5 minutah
-Dolžina cevi: 3,5m
-Zmogljivost: 0-525 ml / min
-Razpršilna moč: 200W
-Moč: 630W
-Največja viskoznost materiala: obdeluje vse komercialno dostopne materiale nerazredčene
-Prostornina posode: sesanje iz posode za stenske barve, 800 ml za lake in lazure
-Blagovna znamka: WAGNER
-Teža (kg): 5,8
-EAN koda: 4004025083303

Univerzalni sistem za brizganje barv W 950 omogoča hitri dostop tudi težko dostopnih območij. Razpršilna cev je dolga 3,5m cm in vam v kombinaciji s 70cm podaljškom omogoča enostavno premazovanje visokih sten, stropov in velikih površin. Barvo potegne naravnost iz rezervoarja in jo potisne po cevi do šobe, od koder idealno pokriva steno. Sistem ima tudi opcijo hitrega čiščenja s samočistilno funkcijo, ki traja le nekaj minut. Zaradi standardnega adapterja in dodatnega nastavka za brizganje je enota prilagodljiva, tako da lahko nanesete barve in lake na osnovi topil.

Vsestranski razpršilec barve Wagner Universal Sprayer W 950 je še posebej primeren za potrošnike, ki delajo na manjših projektih. Pomislite na barvanje sten svojega doma. Z malo modifikacije lahko Universal Sprayer W 950 uporabite za obnovo garažnih vrat ali vrat in omar. V ta namen je treba vgrajeni podaljšek ročaja odklopiti in namesto njega uporabitinastavek za les in kovine. Zdaj ste pripravljeni, da začnete nanašati lak!
Glavna značilnost te vrste brizgalne pištole je, da barvo črpa neposredno iz posode. To omogoča hitrejše delo z lažjo opremo, zaradi česar je celoten postopek bolj priročen, še posebej, ko gre za barvanje nad glavo. Ima 800-mililitrski rezervoar, ki je idealen za hitro in enostavno dokončanje majhnih predmetov, kot je pohištvo. Vsak popolnoma napolnjen rezervoar je primeren za približno 5-6 m² lakiranja.
Ta brizgalna pištola je zasnovana posebej za doseg stropov in visokih sten. Dolg, lahek podaljšek pištole Universal Sprayer W 950 je idealen za enostavno nanašanje barv na strope.
Čiščenje je preprost postopek, saj je glava pištole edini sestavni del, ki ga je treba očistiti in / ali stroj sprati s toplo vodo. Izjemno močna turbina vam omogoča, da razpršite večino barv, ne da bi redčili barve. Prej je škropilna barva za nanašanje vedno zahtevala redčenje.

Prednosti HVLP v primerjavi z Airless:

-Manj razprševanja
-Hitrejša namestitev in čiščenje
-Idealno za majhne projekte

Slabosti HVLP v primerjavi z Airless:

-Vzorec razpršila ni tako gladek kot Airless, vendar je kljub temu bistveno boljši od čopiča / valjčka.
-Nastavek poln barve - ki se uporablja samo za lak - lahko tehta med 1-1,2 kg.
-Univerzalni razpršilec W 950 črpa emulzijsko barvo neposredno iz posode.


Primeri notranjih projektov: Stene, stropi, vrata, okna, pohištvo (pleteno pohištvo) itd.

Primeri zunanjih projektov: Kolesa, čolni, garažna vrata, vrtne lope, vrtno pohištvo, ograje (lesene in / ali kovinske), previsne strešne izbokline (na primer napušč).


Uporabni materiali:

-Vse vrste disperzijskih in emulzijskih barv, ki jih lahko razredčimo z vodo.
-Vse vrste lakov in lazur, bodisi na osnovi topil ali vodi

 

Tehnična dokumentacija:

V angleščini in nemščini: download

Wagner-Group.si na Instagram-u

    Wagner-Group.si na Facebook-u

    Mi uporabljamo piškotke, da izboljšujemo našo spletno stran in da izboljšamo delovanje strani, ko jo uporabljate. Da izvete več o piškotkih, ki jih uporabljamo in kako jih lahko izbrišete, preberite podrobne informacije.

      Sprejemam piškotke iz te strani!
    EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk