Wagner - W 150Podjetje WAGNER je vodilni proizvajalec inovativnih in tehnološko visoko razvitih črpalk za strojne nanose barv, lakov, izravnalnih mas, gradbenih lepil, zaključnih ometov, ter sorodnih izdelkov.

W 150


Prednosti:
-Zelo fino razprševanje, enakomerna pokrivnost že z enim samim nanosom
-Snemljiva glava pištole za hitro in preprosto menjavo nastavka, barve ali čiščenje pištole
-3 nastavitve pršenja za natančno prilagajanje brizganemu predmetu
-Popolnoma prilagodljiv pretok barve za natančno delo

Tehnični podatki:
-Št. Artikla: 2359328
-Priporočen material: laki in lazure
-Priporočljiva velikost projekta: mali do srednji
-Hitrost dela: 5m² v 10 min
-Zmogljivost: 0-140 ml/min
-Razpršilna moč: 70 W
-Moč: 300 W
-Največja viskoznost materiala: 100 DIN-sek
-Prostornina posode: 600 ml
-Blagovna znamka: WAGNER
-Teža (kg): 1,40
-Dolžina (cm): 25,1
-Širina (cm): 13,3
Višina (cm): 20,5
-EAN koda: 4004025081910

Praktična brizgalna pištola za majhne do srednje velike projekte, idealna za vsa dela v hiši. Nastavljiva šoba v treh smereh omogoča vodoravno, navpično in natančno brizganje barve. Zahvaljujoč edinstvenemu sistemu Click & Paint je menjava barve hitro in izjemno enostavno opravilo. Natančna je pri nanašanju lakov, lazur in drugih sredstev za zaščito lesenih in kovinskih površin.

Pištola za brizganje lazur in lakov W 150 je še posebej primerna za domača opravila. Od popolnega barvanja vaše vrtne hiše ali lesene ograje do nege ali prenove sedežnega pohištva. W 150 je idealen spremljevalec za vse vaše projekte. Z brezkontaktnim premazom z laki, lazurami in sredstvi za zaščito lesa in kovine dosežete enakomeren in popoln nanos barve. Zraven tega so območja, ki jih je težko doseči, na primer strukture pohištva iz ratana, pobrizgana brez težav. Kar pomeni prihranitev časa in olajšavo dela. Staro pohištvo, ograje ali celo lesene talne plošče dobijo nov lesk in svež videz - na najbolj profesionalen in najhitrejši način.

Nastavljiva šoba v treh smereh omogoča vodoravno, navpično in natančno brizganje barve. Zahvaljujoč edinstvenemu sistemu Click & Paint je spreminjanje barv hitro in izjemno enostavno. S pomočjo zložljivega stojala je pištola varna in stabilna.

 

Tehnična dokumentacija:

V angleščini: download

Wagner-Group.si na Instagram-u

    Wagner-Group.si na Facebook-u

    Mi uporabljamo piškotke, da izboljšujemo našo spletno stran in da izboljšamo delovanje strani, ko jo uporabljate. Da izvete več o piškotkih, ki jih uporabljamo in kako jih lahko izbrišete, preberite podrobne informacije.

      Sprejemam piškotke iz te strani!
    EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk