O podjetju SUPERKEM d.o.o. - Upravna zgradba podjetja SUPERKEM d.o.o., trgovina, skladišče in mešalnicaZgodovina: Podjetje Superkem je družinsko podjetje, v katerem je zaposlenih 9 ljudi. Njegovi začetki segajo v leto 1976. Iz majhnjega podjetja, ki je naprej odprlo specializirno trgovino v Mariboru, se je razvilo uspešno podjetje, ki se ukvarja predvsem s trgovinsko dejavnostjo. Poslovanje podjetja Superkem vključuje prodajo barv, lakov, lazurnih premazov ter fasadnih in drugih materialov, ki se uporabljajo v slikopleskarski dejavnosti.

Dejavnost

Superkem je podjetje, ki se ukvarja s trgovino na drobno in debelo. Ponudba podjetja Superkem zajema vse vrste barv za dom, vozila in industrijo, lepila, fasadne materiale in pribor za slikopleskarje. Podjetje se lahko pohvali z največjo sodobno mešalnico barv na tem področju. V želene odtenke mešajo tako avtolake, kot notranje in fasadne barve, fasadne omete, barve za les in kovino (za dom in industrijo), lužila in barvne spreje.


Vizija in cilji

Superkem želi biti ugledno podjetje, ki bo v ponos zaposlenim in širšemu družbenemu okolju. Še naprej želi izpopolnjevati in izboljševati ponudbo v smislu zadovoljstva kupcev in ostati vodilni na področju mešanja barv.


Vrednote

Poleg kupcev podjetje skrbi za zadovoljstvo svojih zaposlenih. Z nenehnimi izobraževanji pridobijo zaposlenini znanje o novih smernicah, ki ga lahko posredujejo svojim strankam in s tem zadovoljijo marsikatero njihovo željo. V ugled jim štejejo tudi profesionalni pristop, strokovno svetovanje, hitra odzivnost, poštenost in odgovornost. S temi vrednotami bodo zagotovo dosegli zadovoljstvo strank tudi v prihodnje.


Konkurenčna prednost

Med konkurenčne prednosti sodijo:

Strokovno svetovanje, konkurenčne cene, neomejeno število odtenkov mešanja barv po recepturah ali po vzorcu, popolna ponudba izdelkov (vse na enem mestu) za slikopleskarsko področje - tako za profesionalno uporabo, kakor tudi za domačo uporabo, kratek odzivni čas, kratki dobavni roki za posebej naročeno blago, velik in urejen parkirni prostor in podobno.


Prodajni program

Bogat prodajni program podjetja Superkem sestavljajo:

- notranje stenske barve
- zunanje fasadne barve in ometi
- lazurni premazi za les
- barve in laki na vodni osnovi in topilih
- industrijske barve
- antikorozijski premazi
- poliuretanski in epoksi premazi
- redčila
- lepila in izravnalne mase
- fasadni sistemi
- avtolaki in dodatni ličarski materiali
- slikopleskarski pribor
- barvni spreji


 

Wagner-Group.si na Instagram-u

    Wagner-Group.si na Facebook-u

    Mi uporabljamo piškotke, da izboljšujemo našo spletno stran in da izboljšamo delovanje strani, ko jo uporabljate. Da izvete več o piškotkih, ki jih uporabljamo in kako jih lahko izbrišete, preberite podrobne informacije.

      Sprejemam piškotke iz te strani!
    EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk