Wagner - logotip podjetja WAGNER GroupPodjetje WAGNER je vodilni proizvajalec inovativnih in tehnološko visoko razvitih črpalk za strojne nanose barv, lakov, izravnalnih mas, gradbenih lepil, zaključnih ometov, ter sorodnih izdelkov.

Poslovna tradicija skupine WAGNER sega v leto 1947 in trenutno zaposluje približno 1600 ljudi. Združuje osem proizvodnih tovarn in izkušeno distribucijsko mrežo v več kot petdesetih državah po celem svetu. Zaradi neprestanega vlaganja v razvoj, izboljšave in novosti glede na potrebe uporabnikov, s ponosom v zadnjem času uporablja slogan »WE ARE UNSTOPPABLE«, kar pomeni »MI SMO NEUSTAVLJIVI«. Glede na potrebe oziroma namen, se WAGNERJEVI izdelki ločijo na industrijsko, obrtno in domačo uporabo. Podjetje SUPERKEM iz Maribora je pooblaščen zastopnik skupine WAGNER za področje Slovenije in sicer na področju obrtnih dejavnosti, tako imenovane »profi divizije«.

Prednosti uporabe črpalk v storitvenih dejavnostih so predvsem:
• enostavnejše delo brez nepotrebnih fizičnih naporov
• zmanjšanega tveganja glede zdravja zaposlenih
• izjemno hitraizvedba, prihranek pri porabi materialov in posledično sorazmerno hitra povrnitev investicije
• enakomernost in visoka kakovost nanosovNa tej internetni strani lahko najdete tudi tehnične in varnostne liste za izdelke podjetja WAGNER GROUP.

 

Wagner-Group.si na Instagram-u

    Wagner-Group.si na Facebook-u

    Mi uporabljamo piškotke, da izboljšujemo našo spletno stran in da izboljšamo delovanje strani, ko jo uporabljate. Da izvete več o piškotkih, ki jih uporabljamo in kako jih lahko izbrišete, preberite podrobne informacije.

      Sprejemam piškotke iz te strani!
    EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk