Wagner - W 590 FLEXiOPodjetje WAGNER je vodilni proizvajalec inovativnih in tehnološko visoko razvitih črpalk za strojne nanose barv, lakov, izravnalnih mas, gradbenih lepil, zaključnih ometov, ter sorodnih izdelkov.

W 590 FLEXiO


Prednosti:
-2 pršilni glavi za goste in redke barve
-Nastavljiva šoba za navpični ali vodoravni brizgalni curek
-Brezstopenjska regulacija količine zraka in barve
-Turbina X-BOOST za fino razprševanje in visoko delovno hitrost

Tehnični podatki:
-Št. Artikla: 236 1538
-Priporočen material: Stenske barve, laki in lazure
-Priporočljiva velikost projekta: majhen - velik
-Hitrost dela: 15 m² v 6 minutah
-Zmogljivost: brezstopenjsko, 0-500 ml / min
-Razpršilna moč: 200 W
-Moč: 630 W
-Največja viskoznost materiala: obdeluje vse komercialno dostopne materiale nerazredčene
-Prostornina posode: 1300 ml za stenske barve, 800 ml za lake in lazure
-Blagovna znamka: WAGNER
-Teža (kg): 4,4
-Dolžina (cm): 44,0
-Širina (cm): 17,0
-Višina (cm): 35,0
-EAN koda: 4004025083167

Zahvaljujoč dvema nastavkoma za materiale z visoko in nizko viskoznostjo ste pripravljeni in popolnoma opremljeni za nanašanje disperzijskih barv za stene in strope ter barv in lakov za lesene in kovinske površine. Zahvaljujoč močni turbini X-Boost lahko večino materialov razpršite brez redčenja z uporabo inovativne šobe I-Spray. Pištola W590 FLEXiO je zložena v praktičnem kovčku.

Sistem za pršilno barvanje Wagner W 590 FLEXIO je idealen za večje projekte. Obseg dobave vključuje dve brizgalni glavi, ki omogočata obdelavo materialov z visoko in nizko viskoznostjo. Primerna je za nanašanje stenskih barv, lakov in lazur. Zmogljiva turbina X-Boost v povezavi z inovativno šobo I-Spray primerna za skoraj vse komercialno dostopne materiale brez redčenja. Količino zraka in barve lahko neprekinjeno uravnavamo, tako da dosežemo visoko stopnjo fleksibilnosti. Glede na želeno smer dela lahko brizgalni curek nastavimo vodoravno ali navpično, ozko ali široko. Za lake in lazure je možen tudi točkovni curek, ki zagotavlja hiter in popolnoma prekrivajoč nanos barve. Pištola W 590 je dobavljiva v priročnem kovčku, ki omogoča tudi enostaven transport.

 

Tehnična dokumentacija:

V angleščini in nemščini: download

Wagner-Group.si na Instagram-u

    Wagner-Group.si na Facebook-u

    Mi uporabljamo piškotke, da izboljšujemo našo spletno stran in da izboljšamo delovanje strani, ko jo uporabljate. Da izvete več o piškotkih, ki jih uporabljamo in kako jih lahko izbrišete, preberite podrobne informacije.

      Sprejemam piškotke iz te strani!
    EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk